ابزار پولیفت به همراه یک زنجیر فولادی بسیار ضخیم به منظور جابهجایی اجسام در حالت عمودی و یا کشیدن اشیا در یک راستای دلخواه و حتی برای بسته بندیهای بسیار بزرگ به کارمیروند. بعد از نصب این ابزار در محل مورد نظر شما می توانید به راحتی وسایلتان را به راحتی در مکان های مختلف به وسیله ی دسته ی این ابزار جابه جا نمایید، یکی از بهترین خصوصیت های این تجهیزات کشش وسایل و بار در تمامی زوایا می باشد . همچنین گفتنی است این ابزار با توجه به ساختار ساده ی خود و تعداد تجهیزات جانبی کم امکان نگهداری آسان این ابزار را به کاربران می دهد . پولیفت ها دارای دو قلاب می باشند که یکی به صورت ثابت و دیگری به صورت متحرک می باشد ، معمولا قلاب ثابت به بخش سنگین تر و محکم تر مانند دیوار و یا سقف وصل می شود و قلاب متحرک به بار و یا وسایل وصل می شود .
پولیفت ها دارای اهرمی متحرک هستند که به صورت رفت و برگشت عمل می کنند ، این اهرم عملیات چرخاندن زنجیر را انجام می دهد ، حاصل کار این سیستم کشیدن زنجیر می باشد که همین امر باعث جابه جایی می شود، و باری را که به قلاب متحرک وصل شده است را به سمت پولیفت می کشد . در هنگام کار با این ابزار تمامی موارد ایمنی را رعایت کنید چون در رفتن هر یک از قلاب ها امکان ایجاد حوادث جبران ناپذیری را فراهم می آورد . دقت داشته باشد هر شخصی می بایست قبل از کار کردن با این ابزار دفترچه راهنمای آن را به صورت کامل مطالعه و با عملکرد خاص آن مدل به خوبی آشنا شود .
تیرفور یا اصطلاح عامیانه آن تیفور ابزاری است که با نیروی کششی، عمل جا به جایی بار را انجام می دهد. تیفور توسط سیمون فاور در جنگ جهانی دوم اختراع شد و شاید آن زمان آقای فاور نمیدانست این ابزار در هر جایی که نیاز به حمل اجسام یا بار است کاربرد دارد. تیرفور مصارف بسیار گسترده ای دارد. ساختمان سازی، پل سازی، صنایع ریلی و جاده ای، آتش نشانی و امداد و نجات، صنایع برقی و مخابرات، صنایع دریایی و کشتی سازی، جنگلداری و بسیاری مشاغل و صنایع دیگر که با تجهیزات سنگین سر و کار دارند از تیفور برای انتقال این تجهیزات استفاده می کنند. تیفورها در دو نوع دستی و برقی در بازار موجود هستند که نوع دستی آن بیشتر از برقی رایج است و برای انتقال از دست کمک می گیرد. تیفور می تواند بار را به سمت بالا، پایین و به اطراف با زوایای مختلف حرکت داده و جا به جا نماید. برای جا به جایی بار با تیرفور نیاز به سیم بکسل است که محدودیتی برای طول آن وجود ندارد و در فواصل مختلف می توان کار جا به جایی را انجام داد. تیفورها بسته به توان و میزان باری که می توانند انتقال دهند در انواع مختلفی ساخته می شوند و معمولا بارهایی با ظرفیت هایی بین ۸۰۰ تا ۵۰۰۰ کیلوگرم را انتقال می دهند. قطر سیم بکسل معمولا با توجه به ظرفیت تیفور تعیین می شود.